80 jaar ervaring in winkelinrichting!
WinkelinrichtingKlik hier

De ideale draagmand

Een draagmand die uw stijl weerspiegelt

Een klant die voor het eerst uw winkel binnenstapt, kijkt om zich heen en neemt de omgeving in zich op. Daarom is het goed dat de hele inrichting van uw zaak, van de schappen tot de winkelkarretjes, van de toonbanken tot de displays, bij elkaar past. En dat geldt zeker ook voor draagmanden. Bij Mallentjer hebt u keuze uit verschillende vormen en kleuren zodat uw draagmanden perfect aansluiten bij de stijl van uw winkelinrichting.

Een draagmand die praktisch en handig is

Van het ogenblik dat uw klant begint te winkelen tot hij afrekent aan de kassa heeft hij een draagmand bij de hand. Een grotere draagmand op wieltjes is handig voor mensen met een lang boodschappenlijstje, een traditionele draagmand is dan weer praktisch voor lichtere artikelen. Daarom heeft Mallentjer draagmanden in verschillende groottes. Bekijk zeker ook onze trolleys waarop u de draagmanden ordelijk kunt stapelen en verplaatsen.


Tags: Metalen winkelrekken - Meubilair winkel - Legbordstelling - Sterk in inrichtingssystemen - Voor elke etalage het passende materiaal