80 jaar ervaring in winkelinrichting!
WinkelinrichtingKlik hier

Uw winkel inrichten zonder zorgen

Uw winkel inrichten voor een geslaagde eerste indruk

U weet natuurlijk hoe belangrijk een eerste indruk is. Een nieuwe klant ziet meteen hoe uw zaak is ingericht. Kies daarom voor een kwaliteitsvolle inrichting zodat een bezoek aan uw zaak een onvergetelijke ervaring wordt. Is uw winkel al ingericht, en bent u nog op zoek naar een leuk element om uw interieur de uitstraling te geven die u wenst? Een toonbank, een etalage, winkelschappen, displays, draagmanden, boodschappenwagentjes... Mallentjer staat voor u klaar om uw winkel in te richten en uit te rusten.

Uw winkel inrichten volgens uw wensen

Mallentjer heeft niet alleen alles wat u nodig hebt om uw winkel in te richten, wij kunnen uw interieurelementen ook personaliseren. Zo onderscheidt u zich van uw concurrenten en maakt u van uw winkelmeubilair een extra verkooptroef. Bent u geen handige Harry of hebt u geen tijd om alles zelf te monteren? Maak u geen zorgen, ons team van professionals helpt u graag uw winkel in te richten of te voorzien van uw persoonlijke stijl. Een telefoontje naar Mallentjer en ze zijn al onderweg.


Inrichten winkel  Winkel inrichten


 Tags: De belangrijkste groothandel in winkelinrichting - De ideale draagmand - Zo wordt uw winkelinrichting nog knapper - Rekken voor winkel en magazijn - Tegometall stelling