80 jaar ervaring in winkelinrichting!
WinkelinrichtingKlik hier

Inrichting supermarkt

Bij het inrichten van een supermarkt gebruiken wij het vaakst Tegometall rekken. Deze kunnen volledig op maat worden gemonteerd. De stelijzers zijn van vele gaten voorzien zodat de legplanken op vele hoogtes kunnen worden gemonteerd. Zowel voor hoge als lage dozen van uw voedingswaren kunnen wij de legplanken instellen zodat u weinig tussenruimte heeft en bijgevolg ook geen verlies van ruimte hebt. U kan uw ruimte maximaal benutten. 

Verkoop u ook tijdschriften, kranten of schrijfwaren in uw supermarkt? Dan plaatsen wij ook speciale rekken voor tijdschriften en schrijfwaren, en krantenladers. 

Maar het inrichten van een supermarkt is niet enkel het plaatsen van de rekken voor uw producten. Bij ons kan u ook terecht voor het plaatsen van toonbanken, en kunt u ook uw winkelwagentjes en draagmanden aanschaffen. 

Wenst u een aantal van onze realisaties te bekijken ? Klik dan hier.

Inrichting supermarkt  Inrichting supermarkt

Een aantal van onze categorieën : tegometall, toonbank, vitrinekast glas, draagmand, stapelbare draadmanden , anti diefstal spiegel, draadmand , winkeltrolley. Voor een volledig product overzicht, klik hier.

 Tags: Veelzijdige winkelstellingen - Hét adres voor winkelmaterialen - Metalen winkelrekken - Dé groothandel in etalagemateriaal - Optimaliseer de inrichting van uw winkel