80 jaar ervaring in winkelinrichting!
WinkelinrichtingKlik hier

Zo wordt uw winkelinrichting nog knapper

Een winkelinrichting die opvalt

Wanneer iemand voor het eerst uw winkel binnenstapt, wilt u natuurlijk indruk maken. Heel vaak is de inrichting het enige wat in het geheugen van de klant blijft hangen. Richt uw zaak daarom op een kwaliteitsvolle manier in, zodat een bezoek van begin tot einde een aangename ervaring wordt. Is uw winkel al ingericht, maar bent u nog op zoek naar een item om uw interieur de uitstraling te geven die u wenst? Een etalage, een toonbank, displays, winkelschappen, , draagmanden, boodschappenwagentjes... U vindt wat u zoekt bij Mallentjer, uw partner voor de uitrusting en inrichting van uw verkooppunt.

Een volledige winkelinrichting op maat

U kunt bij Mallentjer niet alleen terecht voor uw winkelinrichting, u kunt er ook uw interieurelementen laten personaliseren. Zo onderscheidt u zich van uw concurrenten op een stijlvolle manier en wordt uw winkelmeubilair een bijkomende verkooptroef. Hebt u geen tijd of zin om alles zelf te monteren? Geen probleem, Mallentjer heeft een team van professionals dat u een zorgeloze service biedt. Bel ons even en we sturen met plezier een ploeg om uw winkel in te richten of te voorzien van uw eigen stijl.


Tags: Metalen winkelrekken - De expert in winkelbouw - Tegometall stelling - Uw winkelinrichting online kopen - Het ideale interieur voor uw winkel