80 jaar ervaring in winkelinrichting!
WinkelinrichtingKlik hier

Optimaliseer de inrichting van uw winkel

Een opvallende inrichting van uw winkel

Een eerste indruk is belangrijk, dat weet u als geen ander. De inrichting is het eerste en vaak het laatste wat een klant ziet. Kies daarom voor een kwaliteitsvolle inrichting zodat een bezoek aan uw zaak van begin tot einde een onvergetelijke ervaring wordt. Of misschien is uw winkel al ingericht, maar bent u nog op zoek naar een specifiek element om uw interieur de uitstraling te geven die u wenst? Een toonbank, een etalage, winkelschappen, displays, draagmanden, boodschappenwagentjes... U vindt het allemaal bij Mallentjer, uw partner voor de inrichting en uitrusting van uw verkooppunt.

Een complete inrichting van uw winkel op maat

Mallentjer heeft niet alleen alles wat u nodig hebt om uw winkel in te richten, u kunt er uw interieurelementen ook laten personaliseren. Zo onderscheidt u zich op een stijlvolle manier van uw concurrenten en maakt u van uw winkelmeubilair een extra verkooptroef. Ziet u het niet zitten om alles zelf te monteren? Geen probleem, Mallentjer beschikt over een team van professionals dat u een zorgeloze service biedt. Een telefoontje volstaat en we sturen een ploeg op pad om uw winkel in te richten of te voorzien van uw persoonlijke stijl.


Inrichting winkel  Winkel inrichting

 Tags: Uw partner voor de interieurbouw van uw winkel - Tegometall stelling - Dé groothandel in etalagemateriaal - Hét adres voor winkelmaterialen - De expert in winkelopbouw