80 jaar ervaring in winkelinrichting!
WinkelinrichtingKlik hier

Hét adres voor winkelmaterialen

Winkelmaterialen van A tot Z

Een winkel inrichten is niet eenvoudig. Uw zaak moet er immers niet alleen aantrekkelijk uitzien – zowel aan de binnen- als aan de buitenkant – hij moet ook zo zijn ingericht dat alles goed bereikbaar is en uw klanten verleid worden om tot aankoop over te gaan. Mallentjer, uw partner in winkelinrichting, zet u op de goede weg met een ruim aanbod aan winkelmaterialen. Van toonbanken, racks en kasten over inrichtingssystemen en inzetten tot duurzame oplossingen voor klantengeleiding en boodschappenwagentjes: Mallentjer heeft alles in huis om uw verkooppunt helemaal op punt te zetten.

Een compleet aanbod in winkelmaterialen

Begint u met uw eigen zaak en wilt uw een geschikte partner voor de totaalinrichting van uw winkel? Of bent u op zoek naar bepaalde winkelmaterialen? Dan bent u bij Mallentjer aan het juiste adres. Wij staan u bij met raad en daad en helpen graag om van uw winkel een daverend succes te maken.


Tags: Meubilair winkel - Krantenrek - Tegometall stelling - Uw winkel inrichten zonder zorgen - Een knappe winkel inrichting